Η Περιοχή μας

Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο Νέος Μαρμαράς που είναι μια κωμόπολη με στην άκρη της χερσονήσου της Σιθωνίας του νομού Χαλκιδικής.

Είναι κτισμένος πάνω σε τρεις λόφους, στο ορεινό συγκρότημα Ίταμος ή Ντραγουντέλης. Στο χωριό λοιπον μπορει κάνεις να βρει από ταβέρνες και καφετέριες μέχρι μαγαζιά για σουβενιρ και ρουχα.

Καθε Πέμπτη από της 7:30 έως της 13:30 λειτουργεί λαϊκή αγορά στην περιοχή του λιμανιού.Στην περιοχή θα βρείτε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο,ελιές και μέλι,μιας και οι περισσότεροι κάτοικοι ασχολούνται με την παραγωγή τους.

Παρθενώνας

Ο οικισμός Παρθενώνας βρίσκεται 5χμ απο τα studios μας και Παρθενώνας είναι χαρακτηρισμένος παραδοσιακός οικισμός του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής. Βρίσκεται σε υψόμετρο 320 μ. και έχει 6 μόνιμους κατοίκους. Στα βυζαντινά χρόνια η ευρύτερη περιοχή ήταν μετόχι της μονής Κωσταμονίτου. 

Στον Παρθενώνα λειτουργεί Λαογραφικό Μουσείο και υπάρχει ένα υπέροχο εκκλησάκι του Αγίου Στεφάνου το οποιο λειτουργει κάποιες μέρες του χρόνου!Στον οικισμό υπάρχουν ταβέρνες και καφέ όπου μπορείτε να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα!

Πόρτο Καρράς

Σε απόσταση 3χλμ από το κατάλυμα μας βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Πόρτο Καρράς το οποίο μπορείτε κ επισκεφτείτε.

Στο ξενοδοχειο υπάρχει και Μαρίνα που μπορεί να φιλοξενήσει σκάφη.